­

Izleti

Nacionalni park Kornati – individualni izlet

Doživite drugačiji i avanturistički odmor!
Naši partneri organiziraju jednodnevne ili poludnevne izlete osmišljene tako da doživite uistinu nezaboravan dan na moru!
Njihov stučni tim dočekat će vas na brodu i s ponosom vam pokazati mnogo prirodnih čuda nacionalnog parka Kornati! Obilazak je za maksimalno 7 putnika, tako da je zajamčena prijateljska atmosfera  i usluga sa inidividualnim pristupom.

POLA DANA – Telašćica – Kornati (45 nautičkih milja brodom, 6 sati)
Poludnevni izlet brodom počinje polaskom

Nacionalni park Kornati – grupni izlet

Jedinstvena skupina otoka, kristalno čisto more i okruženje koje će vas ostaviti bez daha zaista se ne viđa svaki dan.
Nacionalni park Kornati, jedna po mnogočemu poznata skupina otoka smjestila se u središnjem dijelu hrvatskog Jadrana.
Zbog izuzetnih prirodnih ljepota, velike razvedenosti obale i naročito bogatog morskog ekosustava, godine 1980. veći dio Kornatskog akvatorija proglašen je nacionalnim parkom.

Nacionalni park Kornati zauzima površinu od 220 km2. Sastoji se od ukupno 89 otoka, otočića

Nacionalni park slapovi Krke – izlet autobusom i brodom

Zahvaljući stalnom procesu osedravanja, rijeka Krka je, kao krški fenomen, neprocjenjiv poklon prirode čovjeku. Zbog prirodnih ljepota i geoloških karakteristika veći dio područja oko rijeke Krke proglašen je nacionalnim parkom 1985.godine, koji obuhvaća površinu od 109 km2 najljepšeg toka rijeke.
Jedan od najneobičnijih i najljepših slapova je Skradinski buk, a izuzetno zanimljiv, zbog bogate i osebujne vegetacije, mlinova te raznog životinjskog i biljnog svijeta je Roški slap.

Na lijevoj obali Krke nalaze

Nacionalni park Plitvička jezera

Plitvička jezera su najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park koji se ubraja među najljepše znamenitosti u svijetu. Sastoje se od 16 predivno modro zelenih jezera koja svojom ljepotom oduševljavaju svakog posjetioca.

Mnogobrojni slapovi, miris šuma, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova bogatstvo flore i faune, planinski zrak, kontrasti boja, šumske staze te drveni mostići ostavljaju svakoga bez daha. Jezera dobivaju vodu od brojnih rječica i potoka, a međusobno su

Rijeka Zrmanja – Kajak safari i rafting

Ukoliko ste željni nove pustolovine, mi vam nudimo kajak safari i rafting na rijeci Zrmanji.
Na izlet na prekrasnu Zrmanju moguće je otići svaki dan.
Ljubitelji raftinga su rijeku Zrmanju nazvali ljepoticom i zvijeri, jer je za vrijeme visokih vodostaja, jedna od najboljih rijeka za rafting u ovom dijelu Europe. S druge strane, Zrmanja je sa svojim pritokom Krupom, tijekom ljeta mirna i spokojna, te lagano nosi posjetitelje kroz očaravajući krajolik.

Rijeka Zrmanja

Adventure program

STAND UP PADDLING u donjem toku kanjona rijeke Zrmanje
Ovo je relativno novi rekreativni vodeni sport koji se upravo pojavljuje u Hrvatskoj, a koji u svijetu već ima svoje obožavatelje.
Riječ je o dasci, bitno široj i većoj od surferske daske na koju stanete i kada ulovite ravnotežu dobijete veslo i stojeći veslate. Novi rekreativni sport idealan za sve uzraste i sve sportske i nesportske tipove. Jedino što je potrebno je uloviti

Park prirode Vransko jezero

Putujući Jadranskom magistralom prema sjevernoj Dalmaciji, između dva poviješću bogata grada Šibenika i Zadra ukazat će vam se prirodni fenomen blizine dva jednako lijepa, a opet, toliko različita plavetnila. S jedne strane razvedena jadranska obala, poznata po svojoj primamljivoj ljepoti i čistoći, a sa druge, najveće prirodno jezero u Hrvatskoj.
Kao jedno od rijetkih, gotovo netaknutih prirodnih staništa ptica vodarica, sa izvorima pitke vode te područje osebujnih specifičnosti i bioraznolikosti 21.07.1999.

Nacionalni park Paklenica

Nacionalni park Paklenica prostire se na primorskoj padini južnog Velebita, neposredno iznad naselja Marasovići. Prostor je zbog najrazličitijih prirodno-znanstvenih, estetskih i drugih raznolikosti već 1949. godine proglašen nacionalnim parkom. Na tom dodiru mora i planine, u okomito urezanim i dubokim kanjonima, obilje je zanimljivih i nesvakidašnjih prirodnih pojava, gdje se susreću iznimno bogatstvo geomorfoloških pojava i oblika, raznolik biljni i životinjski svijet, atraktivni krajolici i netaknuta priroda.

Nacionalni park Paklenica sa