Plitvička jezera su najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park koji se ubraja među najljepše znamenitosti u svijetu. Sastoje se od 16 predivno modro zelenih jezera koja svojom ljepotom oduševljavaju svakog posjetioca.

Mnogobrojni slapovi, miris šuma, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova bogatstvo flore i faune, planinski zrak, kontrasti boja, šumske staze te drveni mostići ostavljaju svakoga bez daha. Jezera dobivaju vodu od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena kaskadama i slapovima. Kilometri dugih drvenih staza i mostova omogućavaju jedinstven i neposredan kontakt s prirodom u njenom najočuvanijem obliku. Poseban zemljopisni položaj i specifične klimatske značajke pridonijeli su nastanku mnogih prirodnih fenomena i bogatoj biološkoj raznolikosti.

Ljepote parka pružaju sjedinjenje sa skladom prirode, bezbroj odmorišnih i izletničkih aktivnosti, duge šetnje prirodom i rekreativne programe za sve uzraste. U nacionalnom parku Plitvička jezera možete pješačiti, planinariti te istraživati floru i faunu.

Nudimo vam mogućnost da doživite nezaboravno iskustvo za cijeli život.
Izlet na Plitvička jezera uključuje:
– transport klimatiziranim kombijem,
– ulaznicu u nacionalni park,
– vožnju brodom,
– lunch paket,
– pratnju turističkog vodiča koji će vam pobliže objasniti znamenitosti koje krase park.

Cijena izleta za odraslu osobu je 640 KN.
Za djecu do 7 godina izlet je besplatan, a djeca od 7 do 14 godina plaćaju pola cijene (320 KN).

Za više informacija kontaktirajte nas na info@aquarius-pakostane.com ili nas posjetite u našem uredu.
www.np-plitvicka-jezera.hr