Istražite skrivene uvale obližnjih otočića. Razvedena obala s brojnim uvalama i šljunčanim plažama pruža gostu željnom osame “vlastiti” dio mora daleko od gužve.
Obližnji otoci svojim ugođajem postaju mjesto za miran odmor pun opuštenosti i uživanja u gotovo netaknutoj prirodi. Uz našu kratku obuku i nautičku mapu i Vi možete svoju obitelj odvesti na jednodnevno krstarenje i piknik na otoku po izboru.

U ponudi imamo plovila različite veličine i snage motora. Sva plovila u našoj ponudi su osigurana i najnovije proizvodnje. Svako od plovila opskrbljeno je sa prslucima za spašavanje, veslima i pomorskim kartama, a od naših djelatnika moguće je dobiti sve upute o upravljanju, te prijedloge za atraktivne destinacije.
Plovila se mogu iznajmiti najmanje na jedan dan, a za višednevno iznajmljivanje odobravaju se popusti.

 

BENETAU FLYER SUN DECK

Moderni i srednje luksuzni brod iznimno je elegantan, praktičan i funkcionalan. Unutarnji raspored podređen je dnevnim izletima; sunčanje i kupanje. Cijela prednja strana broda, od konzole do samog vrha pramca, velika je i prostrana pogodna za sunčanje. Honda 135 HP hp omogućuje maksimalnu brzinu do 40 čvorova.
S ovim brodom možete učiniti sve što želite, u najmanjoj i najkraćoj uvali s kapacitetom od 6 putnika.
S ovim brodom moguće je iznajmiti skije i tubu za adrenalinsku vožnju.

 

Benetau Flyer Sun Deck 100 HP

 

Benetau Flyer Sun Deck 135 HP

 

BENETAU FLYER OPEN

Beneteau Flyer 550 Open, brod srednje veličine je iznimno elegantan, praktičan i funkcionalan. Unutrašnji raspored potpuno je podređen dnevnim izletima; sunčanje i kupanje. Cijela prednja strana broda, od konzole do samog vrha pramca, je velika klupa za sjedenje u obliku slova U koja pretvara sjedalo u prostrano sunčalište. Motor Honda 100 KS omogućuje maksimalnu brzinu od 35 čvorova. S ovim brodom možete učiniti sve što želite, u najmanjoj i najkraćoj uvali s kapacitetom od 6 putnika. S ovim brodom moguće je iznajmiti skije i tubu za adrenalinsku vožnju!