­

Najam

Rent a bike

Pakoštane i okolicu možete istražiti tako da iznajmite bicikl (rent a bike).
U našoj ponudi imamo muške i ženske bicikle renomiranog proizvođača.
Za goste pustolovnog duha na raspolaganju su razne biciklističke staze od kojih možemo izdvojiti označenu stazu oko Vranskog jezera, dugu 36 kilometara.
Za kartu i sve informacije o zanimljivim lokacijama koje možete posjetiti uputiti će vas naš tim.

Bicikli se mogu iznajmiti:

cijeli dan                 

Rent a kayak

FeelFree
TRI YAK
Kajak je jednostavan za korištenje, odličan za more i udoban za male i velike veslače, Tri-Yak je idealan za parove, obitelji i prijatelje.

Dosta je tražen zbog svoje svestranosti, jer se na njemu često mogu vidjeti ronioci, izletnici, ribari ali i svi oni željni dužeg putovanja na moru.
Odlična je platforma za kupanje – samo treba skočiti na i sa njega. Njegov kokpit koji se sam suši će se pobrinuti o

Rent a boat

Istražite skrivene uvale obližnjih otočića. Razvedena obala s brojnim uvalama i šljunčanim plažama pruža gostu željnom osame “vlastiti” dio mora daleko od gužve.
Obližnji otoci svojim ugođajem postaju mjesto za miran odmor pun opuštenosti i uživanja u gotovo netaknutoj prirodi. Uz našu kratku obuku i nautičku mapu i Vi možete svoju obitelj odvesti na jednodnevno krstarenje i piknik na otoku po izboru.

U ponudi imamo plovila različite veličine i snage motora. Sva

Rent a car

Ukoliko ste na svoj odmor doputovali avionom, brodom, vlakom ili autobusom, a želite u vlastitom aranžmanu posjetiti zanimljive lokalitete, kulturnu baštinu i prirodne ljepote okolice Pakoštana – imamo rješenje za Vas!

U našoj agenciji možete odabrati vrstu automobila koji najbolje odgovaraju Vašim željama i potrebama.
Uz vrlo brzu asistenciju i sklapanje ugovora, možete iznajmiti automobil na jedan ili više dana tijekom Vašeg odmora.

Transfer

Unaprijed planiranje i osiguranje Vaših potreba prijevoza najvažniji je dio svakog odmora ili poslovnog putovanja.

Putovanje može biti stresno, ali Vaš dolazak i zatim prijevoz ne mora biti. Bilo da putujete kao pojedinac ili kao dio grupe, ono što najviše trebate je pouzdan prijevoz. Transfer iz zračnih luka nikada nisu bili lakši i ugodniji nego što ćete naći u našoj agenciji. Možemo vam ponuditi prijevoz za manje grupe 4, 5-8 osoba,