­

Izleti

Nacionalni park Kornati – individualni izlet

Doživite drugačiji i avanturistički odmor!
Naši partneri organiziraju jednodnevne ili poludnevne izlete osmišljene tako da doživite uistinu nezaboravan dan na moru!
Njihov stručni tim dočekati će vas na brodu i s ponosom vam pokazati mnogo prirodnih čuda nacionalnog parka Kornati! Obilazak je za maksimalno 11 putnika, tako da je zajamčena prijateljska atmosfera  i usluga sa individualnim pristupom.

POLA DANA – Telašćica – Kornati (45 nautičkih milja brodom, 6 sati)
Poludnevni izlet brodom počinje polaskom

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turistička agencija Aquarius Pakoštane
Average rating:  
 0 reviews

Nacionalni park Kornati – grupni izlet

Jedinstvena skupina otoka, kristalno čisto more i okruženje koje će vas ostaviti bez daha zaista se ne viđa svaki dan.
Nacionalni park Kornati, jedna po mnogočemu poznata skupina otoka smjestila se u središnjem dijelu hrvatskog Jadrana.
Zbog izuzetnih prirodnih ljepota, velike razvedenosti obale i naročito bogatog morskog ekosustava, godine 1980. veći dio Kornatskog akvatorija proglašen je nacionalnim parkom.

Nacionalni park Kornati zauzima površinu od 220 km2. Sastoji se od ukupno 89 otoka, otočića

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turistička agencija Aquarius Pakoštane
Average rating:  
 0 reviews

Nacionalni park slapovi Krke – izlet autobusom i brodom

Izlet u nacionalni park slapovi Krke je predivno iskustvo za sve. Budite spremni osjetiti moć izvanrednih slapova.

Dobrodošli u tradicionalno dalmatinsko mjesto i mjesto gdje je Hrvatska ušla u moderno doba električne energije s jednom od najstarijih hidroelektrana na svijetu. Mješavina je to obrazovnog i rekreacijskog područja, prirodnog i tradicionalnog okruženja, uz zabavu. Slapovi Krke su zapanjujuća zbirka dobro očuvane prirode i povijesnih znamenitosti. Rijeka i slapovi neprestano stvaraju prirodne pojave,

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turistička agencija Aquarius Pakoštane
Average rating:  
 0 reviews

Nacionalni park Plitvička jezera

Izlet u nacionalni park Plitvička jezera je jedinstveno iskustvo za sve.

Budite spremni za najljepše znamenitosti, prirodu kakva je nekoć bila i kakva bi trebala biti. Čista voda koju možete piti, slapovi s jednog jezera na drugo povezani čudesnom mrežom i okruženi šumom, divljim životinjama i svježim zrakom, čime se stvara čudo prirode – Plitvice.

Plitvička jezera su kompleks od 16 jezera raznih veličina koja se ulijevaju jedan u drugi, podijeljeni sedrenim

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turistička agencija Aquarius Pakoštane
Average rating:  
 0 reviews

Rijeka Zrmanja – Kajak safari i rafting

Ukoliko ste željni nove pustolovine, mi vam nudimo kajak safari i rafting na rijeci Zrmanji.
Na izlet na prekrasnu Zrmanju moguće je otići svaki dan.
Ljubitelji raftinga su rijeku Zrmanju nazvali ljepoticom i zvijeri, jer je za vrijeme visokih vodostaja, jedna od najboljih rijeka za rafting u ovom dijelu Europe. S druge strane, Zrmanja je sa svojim pritokom Krupom, tijekom ljeta mirna i spokojna, te lagano nosi posjetitelje kroz očaravajući krajolik.

Rijeka Zrmanja

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turistička agencija Aquarius Pakoštane
Average rating:  
 0 reviews

Polupodmornica

Zanima vas kako izgleda podmorski svijet nakon što sunce zađe i sakrije svoje zrake a mjesec obasja pučinu? Onda svakako iskoristite priliku, zaronite s našom polupodmornicom i otkrijte čudesni svijet plavetnila. Polupodmornica ne zaranja, ostaje na morskoj površini, a vi sjedite u klimatiziranoj podvodnoj kabini 1.5 m ispod mora, okruženi neprobojnim staklenim stijenama. Osim noćnih vožnji, koje traju 30 min, u ponudi imamo i dnevne vožnje u trajanju od 45

Uvala Sakarun

Intenzitet boja: tamnozelene borove šume, svjetlucavi bijeli oblutci i more koji se mijenjaju tijekom dana – sve na jednom mjestu poznatom kao plaža Sakarun. Nakon 2 sata vožnje brodom od Zadra do Božave, zasigurno ćete uživati u kupanju u intenzivnom tirkizno plavom moru i sunčanju na jednoj od najljepših plaža koje ćete ikada posjetiti.

Cijena izleta iznosi 50 EUR za odrasle i 25 EUR za djecu od 6 do 12 godina.

 

 

Adventure program

STAND UP PADDLING u donjem toku kanjona rijeke Zrmanje
Ovo je relativno novi rekreativni vodeni sport koji se upravo pojavljuje u Hrvatskoj, a koji u svijetu već ima svoje obožavatelje.
Riječ je o dasci, bitno široj i većoj od surferske daske na koju stanete i kada ulovite ravnotežu dobijete veslo i stojeći veslate. Novi rekreativni sport idealan za sve uzraste i sve sportske i nesportske tipove. Jedino što je potrebno je uloviti

Park prirode Vransko jezero

Putujući Jadranskom magistralom prema sjevernoj Dalmaciji, između dva poviješću bogata grada Šibenika i Zadra ukazat će vam se prirodni fenomen blizine dva jednako lijepa, a opet, toliko različita plavetnila. S jedne strane razvedena jadranska obala, poznata po svojoj primamljivoj ljepoti i čistoći, a sa druge, najveće prirodno jezero u Hrvatskoj.
Kao jedno od rijetkih, gotovo netaknutih prirodnih staništa ptica vodarica, sa izvorima pitke vode te područje osebujnih specifičnosti i bioraznolikosti 21.07.1999.

Otok Vrgada

Samozatajni otok na kojemu nema automobila, ali sve je nadohvat ruke, i trgovina i nekoliko ugostiteljskih objekata, crkva. Gusta borova šuma, čisto more i prekrasne mirne plaže glavna su obilježja jedinog stalno naseljenog otoka pakoške rivijere. Na Vrgadi povijest polagano okreće svoje strance. Zahvaljujući tom, otok još odiše tišinom i mirom; živi se jednostavno, bez žurbe i automobila, pa predstavlja idealnu oazu mira za one željne opuštanja. Već pri prvoj

Nacionalni park Paklenica

Nacionalni park Paklenica prostire se na primorskoj padini južnog Velebita, neposredno iznad naselja Marasovići. Prostor je zbog najrazličitijih prirodno-znanstvenih, estetskih i drugih raznolikosti već 1949. godine proglašen nacionalnim parkom. Na tom dodiru mora i planine, u okomito urezanim i dubokim kanjonima, obilje je zanimljivih i nesvakidašnjih prirodnih pojava, gdje se susreću iznimno bogatstvo geomorfoloških pojava i oblika, raznolik biljni i životinjski svijet, atraktivni krajolici i netaknuta priroda.

Nacionalni park Paklenica sa