Plaže

Za sve koji se žele opustiti i uživati u prekrasnoj prirodi, ovdje mogu pronaći svoju
uvalu na plažama koje se protežu kroz cijelo mjesto ili na obližnjim otocima.

 

PLAŽA PILATUŠA

Ako želite osjetiti pijesak, šljunak i kamen na jednom mjestu i skriti se u hladu guste borove šume ova plaža je idealni izbor. Na plaži možete unajmiti ležaljke, suncobrane i pedaline. U neposrednoj blizini su i ugostiteljski objekti koji nude osvježenje. Plaža nudi parking vlasnicima vozila.

 

PLAŽA BUŽAKOVINA

Ovo plaža se nalazi u sklopu turističkog naselja Pine beach. Idealna je za obitelji s malenom djecom jer sipki pijesak i pličina uvjet su bezbrižnosti roditelja i dječjeg veselja.

 

PLAŽA PUNTA

Plaža Punta nalazi se u blizini centra mjesta. Kupačima nudi šljunkoviti i betonski dio za sunčanje te pješčano dno. Na plaži možete unajmiti ležaljke, suncobrane, pedaline te ostale sportske sadržaje. U neposrednoj blizini su i ugostiteljski objekti koji nude osvježenje. Veći dio plaže je na suncu izuzev manjeg dijela u hladu.

 

PLAŽA JANICE

Plaža u samom centru mjesta. Ima popločani i šljunčani obalni dio, a pod morem sipki pijesak idealan za djecu. Ona je ujedno i najduža plaža na prostoru Pakoštana nudi i veliki broj manjih uvalica zaštićenih od gužve i pogleda. Na plaži možete unajmiti ležaljke, pedaline te ostale sportske sadržaje.U neposrednoj blizini su ugostiteljski objekti koji nude osvježenje. Veći dio plaže je na suncu izuzev manjeg dijela u hladu.

Foto: TZO Pakoštane