­

O nama

Dobrodošli na stranicu naše agencije!

Prvi korak je već napravljen, sada vas želimo zainteresirati da ostanete i dalje s nama, te da vam ukratko prezentirati što nudimo.
Ukoliko vam treba pomoć kod potrage idealnog privatnog smještaja u Pakoštanima, došli ste na pravo mjesto. U našoj ponudi možete pronaći najveći izbor smještaja od soba, studia, preko apartmana, vila sa bazenima i kućica za odmor.
Djelatnici naše agencije mladi su ljudi, uvijek uslužni i spremni pronaći rješenje za svaki vaš upit. Prvenstveno ih odlikuje strpljenje i upornost u pronalasku smještaja prema vašim potrebama i željama.

Ovdje ne prestaje naša suradnja…svakodnevno smo vam na usluzi te ćemo rado pružiti informacije vezane uz Pakoštane i okolicu. Zajedno možemo kreirati i osmisliti vaš odmor u prelijepom okruženju u kojem se nalazimo, te vas savjetovati o izletima i zanimljivim sadržajima koje agencija nudi. Osim standardne ponude izleta u obližnje nacionalne parkove (Kornati, slapovi Krke, Plitvička jezera, Paklenica) i parkove prirode (Vransko jezero, uvala Telašćica), nudimo vam mogućnost da na jedinstven način doživite destinaciju individualnim izletima sa stručnim i iskusnim vodičima.
Ako se pak, odlučite sami istraživati prirodu, povijesne i kulturne znamenitosti, kod nas možete brzo i povoljno iznajmiti automobil, bicikl ili brod.

Provedite svoj nezaboravan i opuštajući odmor uz našu pomoć i dozvolite nam da zajedno stvaramo vaše lijepe uspomene.

Sa zadovoljstvom vas očekujemo!

Kontakt

TURISTIČKA AGENCIJA „AQUARIUS PAKOŠTANE“
Kraljice Jelene 2, 23 211 Pakoštane
Telefon: 00385 (0)23 382 501
Mobitel: 00385 (0)91 579 1983
e-mail: info@aquarius-pakostane.com,
rezervacije@aquarius-pakostane.com
www.aquarius-pakostane.com

Uvjeti poslovanja

1. SADRŽAJ PONUDE

Turistička agencija Aquarius Pakoštane, Kraljice Jelene 2, 23 211 Pakoštane OIB: 22938983589 (u daljnjem tekstu: agencija) se bavi posredovanjem i izvršavanjem rezervacija u ime pružatelja usluga i za njegov račun sukladno informacijama objavljenim na internet stranici www.aquarius-pakostane.com  i važećim na dan potvrde rezervacije, te prema opisu i terminu sukladno potvrđenoj rezervaciji ugovaratelja putovanja (u daljnjem tekstu: gost)  osim u slučaju više sile kao npr. bolest ili smrt pružatelja usluge ili njegove najuže obitelji, izvanredne okolnosti koje se ne mogu predvidjeti niti otkloniti (elementarne nepogode kao potresi, poplave, sanitarni poremećaji, požari, suše, ratovi, štrajk, terorističke akcije i ograničenja izdana od strane države tipa mobilizacija, zabrana izlaska iz zemlje).
Ugovaranjem rezervacije, uplatom akontacije ili cjelokupnog iznosa usluge gost potvrđuje da se upoznao sa ovim Općim uvjetima i da će ih se u potpunosti pridržavati. Sve što je navedeno u ovim Općim uvjetima postaje pravna obveza za gosta i agenciju. Ovi Opći uvjeti temelj su za rješavanje eventualnih sporova između gosta i agencije, te se stoga gost upućuje da ih prije uplate akontacije obvezno pozorno pročita.