Apartmani Pakoštane za nezaboravne doživljaje i oazu udobnosti

Za svoj odmor u proljeće ili ljeto, odabrali ste destinaciju Pakoštane. Sada si postavljate pitanje – kako odabrati smještaj koji vam najbolje odgovara?

Pakoštane nudi velik izbor privatnog smještaja, a kako ne bi lutali i tražili koja opcija bi za vas bila najbolja, najjednostavnije je obratiti se lokalnoj agenciji. Već 13 godina uspješno surađujemo s vlasnicima apartmana u Pakoštanima. Svojom asistencijom omogućujemo ugodan, zanimljiv i opuštajući odmor našim gostima. Najvažnije je da barem otprilike znate što želite i koliki budget imate za to. Ostalo možete prepustiti nama. Rado ćemo vas savjetovati o tome kakav apartman vam treba, kakve plaže imate u blizini, kako aktivno uživati u svom odmoru, gdje je odlična zabava za djecu, što fino jesti, kako zaviriti u bogatu povijest mjesta i cijele okolice…

 

Savjeti za odabir idealnog apartmana

Ako niste sigurni kakva vrsta smještaja vam treba, rado ćemo vam pomoći savjetom. Imamo  bogato iskustvo u ponudi apartmana u Pakoštanima. U našoj ponudi tako možete pronaći različite tipove smještaja, ovisno o vašim željama:

  • Studio apartmani Pakoštane – namijenjeni za 2 osobe, od kojih neki nude mogućnost boravka i treće osobe (najčešće djece) s ponudom dodatnog ležaja ili dječjim krevetićem,
  • Apartmane 2+2 koji su uvijek najtraženiji, jer nude smještaj za 2 do 4 osobe. To su apartmani s jednom spavaćom sobom s bračnim krevetom i dodatnim ležajem (najčešće je to kauč na razvlačenje) u kuhinji ili dnevnom boravku.
  • Za prijatelje ili parove, savjetujemo najam apartmana s dvije spavaće sobe. Imaju bračne krevete, a neki nude i mogućnost dodatnog ležaja uz doplatu.
  • Za veće obitelji ili grupe prijatelja savjetujemo najam apartmana s 3 spavaće sobe. Oni su prostrani i komforni, s većim dnevnim boravkom ili balkonom i terasom za zajedničko druženje i uživanje u ljetnim večerima.
  • U ponudi imamo velik broj luksuznih mobilnih kućica, koje nude smještaj za 4 do 5 osoba. One imaju vlastitu plažu i sve dodatne sadržaje kako bi se zadovoljila i najzahtjevnija očekivanja.

Apartmani Pakoštane za odmor iz snova

Važno je naglasiti da je za nas svaki upit individualan i da vas uvijek rado savjetujemo kod odluke oko izbora apartmana u Pakoštanima. Prema vašim željama i velikom izboru apartmana možemo sugerirati koja opcija bi za vas bila najbolja.

Kad je dio oko rezervacije apartmana finaliziran, kad platite akontaciju i time potvrdite svoju rezervaciju, nastavljamo s dijelom kada nudimo dodatne sadržaje i usluge za koje smatramo da bi vam bili zanimljivi i koje bi upotpunile vaš odmor u Pakoštanima.

Prilagodimo se vašim preferencijama i iz bogate ponude izleta odabiremo ono što mislimo da bi vam najbolje odgovaralo. Često se dogodi da vas „nagovorimo“ i na nešto sasvim novo i neočekivano. Tada se vratite s izleta prepuni dojmova, s uspomenama koje se još duuugo pamte. To nam je jedan od najdražeg dijela našeg posla.

Kako sve ne bi ostalo samo na priči, obratite nam se s povjerenjem. Rado ćemo vam pomoći, objasniti, predložiti i preporučiti ono što smatramo da je za vas najbolje.

Pakoštane vas čeka, velikog srca i širom raširenih ruku. Sigurno smo kako će  izmamiti sreću i veliki osmjeh na vašem licu 😊

Otkrijte ljepotu proljeća na moru, u prirodi i aktivnom odmoru. Kao dodatan motiv za vaš posjet Pakoštanima nudimo vam 10% popusta na rezervacije apartmana za boravak u svibnju i lipnju. Požurite jer je akcija ograničena.