Dalmaland Fun & Water Park

Zabavni park Dalmaland – avantura za male i velike

Dalmaland je jedini tematsko-zabavni i vodeni park u Hrvatskoj, koji svojom idealnom lokacijom između Pakoštana i Biograda na Moru pruža spektakularno iskustvo. Zabavite se na više od 40 atrakcija u četiri tematske cjeline: Svemiru 🪐, Gusarskom gradu 🏴‍☠️, Divljem zapadu 🤠 i Vodenom svijetu. 💦

Nalazi se u centru Jadrana koji pokriva područje od Zadra do Šibenika, bogato kulturno-povijesnim znamenitostima koje plijene pažnju turista, ali i ljudi iz cijeloga svijeta. Svojim sadržajem može dati novu vrijednost  posjetiteljima iz Hrvatske  i svijeta, organiziranim grupama učenika, sportaša, udruga itd.

Upravo zato, predlažemo da uz edukativno-povijesne sadržaje ovog dijela Dalmacije, izlete obogatite i jedinstvenom zabavnom notom Fun Parka 🎢 ili Aqua parka 🌊, a najbolje cijelog Dalmalanda. 🎡🏖

Zabavni park obiluje jedinstvenim atrakcija za svaki uzrast, od adrenalinskih atrakcija kao što su Big Blue Rollercoaster i Atlantis Spill Water, koji su najzanimljiviji tinejdžerima, do zabavnih atrakcija poput autića na sudaranje, Kuće straha, Gusarske bitke za obiteljsku zabavu te atrakcija za one najmlađe poput karusela, malog rollercoastera, raznih vlakova i Svijeta dinosaura.

Vodeni park sastoji se od raznovrsnih tobogana, od adrenalinskih poput Bura Blasta ili Electric Loop Rocketa do onih stvorenih za zabavu poput Viper’s Furya, bazena na valove, popularnog bazena za skokove u vodu, dječjeg kompleksa te hidromasažnog bazena prigodnog imena No prisha!

Radi sigurnosnih standarda, svaka atrakcija ima svoja ograničenja s čime operateri na spravama upozoravaju goste.
Pored brojnih atrakcija, tu su i veseli animatori uz dodatan sadržaj upotpunjen raznim predstavama, kvizovima, nagradnim igrama i natjecanjima.
Kad poželite malo odahnuti, ovdje se nalazi i bogata ponuda hrane i pića u ugostiteljskim objektima.

Uz Aquarius Pakoštane i Dalmaland doživite nezaboravan dan u zabavno-tematskom i vodenom parku za cijelu obitelj!