Uvala Sakarun

Intenzitet boja: tamnozelene borove šume, svjetlucavi bijeli oblutci i more koji se mijenjaju tijekom dana – sve na jednom mjestu poznatom kao plaža Sakarun. Nakon 2 sata vožnje brodom od Zadra do Božave, zasigurno ćete uživati u kupanju u intenzivnom tirkizno plavom moru i sunčanju na jednoj od najljepših plaža koje ćete ikada posjetiti.

 

Program:

Posada će vas dočekati na brodu, ukrcaj je u 8:30, a brod isplovljava u 9:00. Tijekom 2 sata vožnje uživat ćete u prekrasnom krajoliku sjeverozapadnog zadarskog arhipelaga. Vodič će vam pokazati točnu rutu na karti i reći vam nekoliko zanimljivosti o ovom području. Tijekom vožnje možete uživati ​​na gornjem sunčalištu, donjoj palubi ili u klimatiziranom salonu. Svaki gost će dobiti doručak (sendvič sa šunkom i sirom), te lunch paket koji uključuje sendvič s piletinom, salatu, voće i bocu vode.

U 11:00 sati brod ulazi u luku prekrasnog, malog otoka Božave, gdje će vas čekati udoban klimatizirani autobus. Transfer do plaže Sakarun traje oko 15 minuta.

Imate 4 sata slobodnog vremena (11:30-15:30) na plaži Sakarun – glavnoj atrakciji programa. Plaža je poznata po čistoći mora i širokom pojasu bijelog pijeska koji se proteže gotovo kilometar. Kupalište je izuzetno veliko i plitko, te pogodno i za malu djecu. Na plaži postoji nekoliko ugostiteljskih objekata koji nude osvježenje od ljetnih vrućina i lagana jela.

U 15:30 se vraćate autobusom u luku i imate slobodno vrijeme za sladoled ili kavu u Božavi. Polazak iz Božave za Zadar je u 16:00 sati. Vožnja traje oko 2 sata.

Cijena izleta iznosi 60 EUR za odrasle i 30 EUR za djecu od 6 do 12 godina.

Pošaljite upit